ptevyys-logot.gif 

Yritys

Kuljetus Kaukonen Oy perustettu vuonna 1996 ja on toiminut maanrakennusalalla nyt jo yli kaksikymmentä vuotta. Lisäksi henkilökunnallamme on kymmenien vuosien kokemus alalta. Meidät tunnetaan toimitusvarmuudesta – se pidetään, mikä luvataan!

Kaukonen Yhtiöt Oy vuonna 2007 perustettu yritys. Yritys on keskittynyt kiinteistöjen ja maa-alueiden omistukseen, hallintaan ja vuokraukseen sekä markkinointi-, toimisto- ja hallintopalveluihin. Kaukonen Yhtiöt Oy omistaa Elimäen Jokelassa sijaitsevan Ruhanmäen kallioalueen. Ruhanmäen kallioalueelle on myönnetty ympäristölupa huhtikuussa 2009. Lupa mahdollistaa alueella louhinnan ja murkauksen lisäksi myös muuta toimintaa. Vastaanotamme alueelle myös betoni- ja tiilijätettä sekä kaivannaisjätettä. Pystymme vastaanottamaan Ruhanmäkeen myös siirrettävän asfalttiaseman. Alueen toiminnasta voi kysyä lisää Juha Kaukoselta.

Pääasiassa myymme ja toimitamme kiviaineksia sekä teemme kaivutöitä. Vuosien saatossa yritys on kehittänyt toimintaansa pelkästä maasiirrosta maa-ainesten valmistukseen ja myyntiin. Omat kaivinkoneet ja pyöräkuormaajat ovat tulleet toimintaan mukaan vuosien saatossa. Nykyinen konekantamme on monipuolista ja kehitämme sitä jatkuvasti vastaamaan asiakkaittemme tarpeita. Asiakaskuntamme koostuu niin yksityisestä- kuin julkisesta sektorista sekä yksityishenkilöistä. Referenssikohteistamme voit lukea muutamia esimerkkejä toteuttamistamme hankkeista.

Toimialueemme on Kouvolan seutu ja siellä pääsääntöisesti Elimäki, Koria, Kouvola, Kuusankoski, Valkeala ja Iitti.

Suomen vahvimmat

Vuonna 2007, 2008, 2009, 2010 ja 2011 Suomen Asiakastieto Oy listasi Kuljetus Kaukonen Oy:n Suomen vahvimpien yritysten listalle, johon yltää vain noin 10% kaikista yrityksistä. Elokuussa 2011 Kuljetus Kaukonen Oy listattiin myös korkeimpaan AAA -luottoluokitukseen Soliditet Finladin toimesta.

RALA-pätevyys

Lisäksi Kuljetus Kaukonen Oy:lle myönnetty RALA-pätevyys 21.5.2007 alkaen. RALA-pätevyys on osoitus yrityksen osaamisesta ja luotettavuudesta. Sen myöntäminen perustuu tekniseen osaamiseen sekä referenssikohteisiin, henkilöstöön ja kalustoon. Myös yhteiskunnallisten velvoitteiden hoidon, kolmen viimeisen vuoden tilinpäätöstietojen sekä tarvittavien rekisteröitymisten tulee olla kunnossa. Kuljetus Kaukonen Oy:lla on myös RALA:n hyväksymä yrityskohtainen laatujärjestelmä.

Kuljetus Kaukonen Oy on Infra ry:n, Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n sekä Suomen Yrittäjät Ry:n jäseniä. Vuonna 2003 Elimäen Yrittäjät palkitsivat Juha Kaukosen nuoren yrittäjän palkinnolla tuloksia tuottavasta yrittämisestä