Omatoimialue - kesäkausi 2021

Meiltä voit noutaa myös itse hiekkaa, kivituhkaa, murskeita ja sepeliä sekä nurmikkomultaa omalla kevytperävaunullasi. Alueella asioiminen on turvallista, sinun ei tarvitse asioida liikkuvien työkoneiden ja kuorma-autojen seassa. Pääset ajamaan suoraan kasojen viereen, eikä asiointi edellytä peruuttamista, jos sellaista et itse halua tehdä. Vahdithan kuitekin mahdollisesti mukana olevia pieniä lapsia, etteivät he kiipeile alueella olevissa koneissa ja laitteissa loukkaantumisvaaran vuoksi.

MITEN ALUEELLA ASIOIDAAN?

Noutoalue toimii omatoimiperiaatteella. Tule silloin, kun sinulle sopii, tee kuorma ja maksa lähtiessäsi - kuitin maksusta saat myöhemmin sähköpostilla. Helppoa, alue on avoinna myös iltaisin ja viikonloppuisin! Voit ottaa samaan kuormaan myös eri laatuja oman tarpeesi mukaan. Muista ottaa oma lapio mukaan.

Uusi asiakas: ota yhteyttä Saija Kaukonen, joko sähköpostilla, soittamalla tai viestillä (myös WhatsApp tavoittaa) p. 041 - 504 24 08 niin kerron sinulle alueen osoitteen. Iltaisin ja viikonloppuisin yhteydenotot suoraan puhelimeen tavoittaa parhaiten.

Vanha asiakas: Voit asioida tutulla alueella viime vuotiseen tapaan. Ongelmatilanteissa tai jos sinulla on kysyttävää, ota yhteys Saija Kaukoseen.

MITÄ KUORMA MAKSAA?

Omatoimialueen noutokuorman hinta on 25 € / jarruton kevytperävaunu ja 35 € / jarrullinen kevytperävaunu. Jos käytössäsi on lisälaidat, kerro hinta kahdella ( 50 € / 70 €). Käteismaksu jätetään kirjekuoressa alueen sisääntulon luona olevaan postilaatikkoon. Liitä kuoreen oma nimesi sekä sähköpostiosoite kuitin toimittamista varten. Tyhjennämme laatikon päivittäin, mutta itse kuitti voi tulla sähköpostiisi muutaman päivän viiveellä muista kiireistä riippuen. Jos kuitillasi on kiire, voit laittaa siitä maininnan kuoren päälle.

Omatoimialueelta saatavissa olevat laadut: