Sorat ja hiekka

Sora ja hiekka ovat peräisin luonnonharjusta. Toimitamme soraa ja hiekkaa kahdelta eri montulta, Korian Teuroisten ottoalueelta sekä Kuusankosken Keltin ottoalueelta. Täytesora on jalostamatonta soraa, muut lajikkeet ovat seulottu joko kokoon 0-8 mm tai 0-20 mm. Valikoimissamme on eri laatuja mm. hiekoitushiekkaa, asennushiekkaa ja leikkihiekkaa. Soran ja hiekan erona voidaan pitää sitä, että hiekka muodostuu soraa pienemmistä rakeista, eli materiaalina hiekka on hienojakoisempaa kuin sora.

Paljonko maksaa kuorma soraa? Hinnassa suurta roolia näyttelee kuljetuskustannus. Eli vaikka soran ja hiekan hinta on montulla kaikille sama, kuljetusmatka on yksilöllinen. Ja koska esim. Kouvola toimitusalueena on niin iso, ei voida sanoa yhtä hintaa kuormalle soraa toimitettuna Kouvolaan, koska kuljetusmatkan ero eri kohteiden välillä voi olla kymmeniä kilometrejä. Kysy siis soran tai hiekan hintaa alla olevalla lomakkeella toimitettuna juuri sinun kohteeseesi! 

Ja muistathan, että voit noutaa tavaraa edullisesti myös itse. Klikkaa tästä ja lue lisää!

Soraa ja hiekkaa voidaan käyttää eri tarkoituksiin, lue alta lisää laaduista ja niiden käyttötarkoituksista.

TÄYTESORA

Täytesora: Luonnonharjusta otettua soraa, jota käytetään erilaisissa täytöissä täytemateriaalina esim. rakennusten ulkopuolisissa täytöissä. Käytetään ennen pintakerrosta, täytesora itsessään ei sovi pintamateriaaliksi. 

Laaduista edullisin.

Pyydä tarjous

Netti_taytesora.jpg

SEULOTTU HIEKKA 0-8 MM

Seulottu hiekka 0-8 mm: Luonnonharjusta raekokoon 0-8 mm seulottua hiekkaa, joka sopii käytettäväksi esim. hiekoitushiekkana, asennushiekkana erilaisissa laatoituksissa, putkikaapeli- sekä styroxasennuksissa. 

Pyydä tarjous

Netti_seulottu_08.jpg

SEULOTTU TIESORA 0-20 MM

Seulottu tiesora 0-20 mm: Luonnonharjusta raekokoon 0-20 mm seulottu sora, jota käytetään pääosin maaseudulla tien sorastuksiin.

Pyydä tarjous

Netti_tiesora_020.jpg

SEULOTTU PUTKISORA 0-20 MM

Seulottu putkisora 0-20 mm: Luonnonharjusta raekokoon 0-20 mm seulottu sora, jota käytetään pääosin putki- ja kaapelikaivantojen täyttömateriaalina.

Pyydä tarjous

Netti_putkisora_020.jpg

SEULOTTU HIEKKALAATIKKOHIEKKA 0-8 MM

Seulottu heikkalaatikkohiekka 0-8 mm: Luonnonharjusta raekokoon 0-8 mm seulottu fillerimäinen hiekka, josta saa loistavia, kasassa pysyviä hiekkakakkuja. Sopii nimensä mukaisesti käytettäväksi hiekkalaatikoilla ja hiekkaleikeissä.

Pyydä tarjous

Netti_heikkalaatikkohiekka_08.jpg