Palvelumme

Kolme kiviainesten ottoaluetta

  • Elimäki, Jokela: Ruhanmäen kallioalue noin kilometrin päästä VT 6:lta. Alueelta myydään kiviaineksia. Lisäksi vastaanotamme alueelle tiili-, asfaltti- ja betonijätettä sekä puhtaita maa-aineksia.
  • Kuusankoski, Keltti: Vastamäen ottoalue sijaitsee noin 2 km päässä Korian Napan ABC:lta, aivan VT 6:den välittömässä läheisyydessä. Alueelta myydään jalostetettuja soralajikkeita sekä toukukuusta 2018 alkaen myös kiviaineksia. Alueelle vastaanotetaan puhtaita maa-aineksia.
  • Koria, Teuroinen: Teuroisten soranottoalue sijaitsee noin viiden kilometrin päässä VT 6:lta. Jalostamme sora-ainekset alueella itse omalla kalustolla.

Muut palvelut

Kesähoito

Teiden sorastukset hoidamme vuosien kokemuksella. Olipa kyseessä suurempi perusparannus tai yksittäinen kuorma. Teiden lanaukset hoidamme alaterällä. Verkkokaupasta tilatut kuormat (KaM 0-16 mm) voidaan myös vetää matoksi kohteen sallimissa rajoissa. Teemme myös harjauksia.

Talvihoito

Teemme talvihoitoa eli aurausta, alaterätöitä sekä lumenajoa. Kalustoon kuuluu kolme aura-autoa, joissa kaikissa etuauran lisäksi alaterä. Meiltä löytyy myös liuossuolasäiliö sekä huoltoautoja esim. liikennemerkkien puhdistukseen.

Maan- ja murskeen ajo

Maansiirtoautoja nuppi ja/tai kasettivarustuksella maan- ja murskeen ajoon eri työmaille Kouvolan seudulla ja lähialuilla. Autoista löytyy myös saastemaapeitot sekä jätteenkuljetusluvat, joten myös pilaantuneen maan ajo mahdollista. Omille ottoaluille vastaanotamme puhtaita ylijäämämaita, betoni-, tiili- ja asfattijätettä sekä kantoja ja risuja.

Reunantäyttö

Kalustoomme kuuluu reunantäytin. Meiltä saat tarvittaessa koko paketin, renunantäyttömurskeen, murskeen levityksen kohteeseesi sekä loppuharjouksen.

Lavettisiirrot

Lavettisiirrot hoituvat 4-akselisella täysperävaunulavetilla.
Lavetin kantavuus on 42 tn. Kuljettajalla kymmenien vuosien kokemus eri koneista ja niiden käsittelystä.

Ylijäämämaan vastaanotto

Vastaanotamme puhdasta ylijäämämaata Ruhanmäen ja Vastamäen ottoaluille. Ruhanmäessä lisäksi myös betonin- ja asfalttijätteen sekä risujen ja kantojen vastaanottoa.

Yksityishenkilöiden maan vastaanotto kesäkaudella omatoimialueella.

Maanparannuskipsi

Välivarastoimme ja toimitamme maanparannuskipsiä. Kipsiä käytetään pelloilla maanparannusaineena. Se parantaa eteenkin savimaan mururakennetta. Lisäksi kipsin käyttö vähentää vesistöjen fosforikuormitusta. Kipsiä toimitetaan keväällä ennen kylvöjä ja sadonkorjuun jälkeen syksyllä. Viljelijät hakevat itse kipsikäsittelyä. Me toimimme sopimustoimittajan aliurakoitsijana ja toimitamme vain heidän kautta tulevat tilaukset.

Materiaalin valmistus

Seulomme itse omalla kalustollamme soraa, hiekkaa ja multaa. Tulemme tarvittaessa myös asiakkaan kohteeseen ja jalostamme tarvittavan materiaalin kohteessa alusta loppuun saakka.

Kaivutyöt

Kaivutyöt – niin isot kuin pienetkin kohteet hoidamme yli 25 vuoden kokemuksella.