Yritys

Kuljetus Kaukonen Oy perustettu vuonna 1996 ja on toiminut maanrakennusalalla nyt jo yli kaksikymmentä vuotta. Lisäksi henkilökunnallamme on kymmenien vuosien kokemus alalta. Meidät tunnetaan toimitusvarmuudesta – se pidetään, mikä luvataan!

Kaukonen Yhtiöt Oy vuonna 2007 perustettu yritys. Yritys on keskittynyt kiinteistöjen ja maa-alueiden omistukseen, hallintaan ja vuokraukseen sekä markkinointi-, toimisto- ja hallintopalveluihin. Kaukonen Yhtiöt Oy omistaa Elimäen Jokelassa sijaitsevan Ruhanmäen kallioalueen. Ruhanmäen kallioalueelle on myönnetty ympäristölupa huhtikuussa 2009. Vastaanotamme alueelle myös betoni- ja tiilijätettä sekä puhtaita maa-aineksia. Alueen toiminnasta voi kysyä lisää Juha Kaukoselta.

Pääasiassa myymme ja toimitamme kiviaineksia sekä teemme kaivutöitä. Vuosien saatossa yritys on kehittänyt toimintaansa pelkästä maasiirrosta maa-ainesten valmistukseen ja myyntiin. Omat kaivinkoneet ja pyöräkuormaajat ovat tulleet toimintaan mukaan vuosien saatossa. Nykyinen konekantamme on monipuolista ja kehitämme sitä jatkuvasti vastaamaan asiakkaittemme tarpeita. Asiakaskuntamme koostuu niin yksityisestä- kuin julkisesta sektorista sekä yksityishenkilöistä.

Toimialueemme on Kouvolan seutu ja siellä pääsääntöisesti Elimäki, Koria, Kouvola, Kuusankoski, Valkeala ja Iitti.

LUOTETTAVA KUMPPANI

Olemme hoitaneet tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet. Tämän voit tarkistaa Suomen Tilaajavastuu Oy:n sähköisestä Luotettava Kumppani - palvelusta.

JÄSENYYDET JA KUNNIAMAININNAT

Kuljetus Kaukonen Oy on Infra ry:n, Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n sekä Suomen Yrittäjät Ry:n jäseniä.

Vuonna 2003 Elimäen Yrittäjät palkitsivat Juha Kaukosen nuoren yrittäjän palkinnolla tuloksia tuottavasta yrittämisestä. Vuonna 2014 Kuljetus Kaukonen Oy valittiin Elimäen Yrittäjien toimesta Vuoden Yritykseksi.