Yritys

Kuljetus Kaukonen Oy perustettu vuonna 1996 ja on toiminut maanrakennusalalla melkein kolmekymmentä vuotta. Meidät tunnetaan toimitusvarmuudesta – se pidetään, mikä luvataan!

Olemme perheyritys, joka on toiminut alusta saakka perustajansa, Juha Kaukosen luotsaamana. Kymmenien vuosien kokemus maanrakennusalalta ja tienhoidosta sekä joustavuus ovat vahvuuksiamme. Meillä on nuorekas työyhteistö, jossa uusi kuljettajasukupolvi osallistuu monipuolisesti eri työhtetäviin.

Pääasiassa valmistamme, myymme ja toimitamme sora- ja kiviaineksia sekä nurmikkomultaa. Teiden kesähoito eli lanaukset ja sorastukset ovat iso osa toimintaamme. Teemme myös talvihoitoa eli teiden aurausta,  alaterätöitä sekä lumenajoa kuorma-autoilla. Maansiirtoautomme ovat myös tuttu näky vesihuolto – ja tietyömalla, joissa ne osallistuvat maan ja murskeen ajoon.

Asiakaskuntamme koostuu niin yritys- kuin yksityisasiakkaista, julkisesta sektorista sekä tienhoitokunnista. Yksityisasiakkaita palveleva verkkokaupamme avattiin 12/2023. Kesäkaudella yksityisasikkaita palvelee myös oma noutopisteemme.

Vuosien saatossa yritys on kehittänyt toimintaansa pelkästä maasiirrosta maa-ainesten valmistukseen ja myyntiin. Omat kaivinkoneet ja pyöräkuormaajat ovat tulleet toimintaan mukaan vuosien saatossa. Nykyinen konekantamme on monipuolista ja kehitämme sitä jatkuvasti vastaamaan asiakkaittemme tarpeita. 

Toimialueemme on Kouvolan seutu ja siellä pääsääntöisesti Kouvola, Elimäki, Koria, Kuusankoski, Valkeala, Myllykoski ja Iitti.  Automme ovat käytettävissä myös Lahden työmaille pidempiaikaiseen ajoon.

Luotettava kumppani

Olemme hoitaneet tilaajavastuulain edellyttämät velvoitteet. Tämän voit tarkistaa Suomen Tilaajavastuu Oy:n sähköisestä Luotettava Kumppani – palvelusta.

Jäsenyydet ja kunniamaininnat

Kuljetus Kaukonen Oy on Infra ry:n, Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n sekä Suomen Yrittäjät Ry:n jäseniä.

Vuonna 2003 Elimäen Yrittäjät palkitsivat Juha Kaukosen nuoren yrittäjän palkinnolla tuloksia tuottavasta yrittämisestä. Vuonna 2014 Kuljetus Kaukonen Oy valittiin Elimäen Yrittäjien toimesta Vuoden Yritykseksi.