Kiviainekset

Kalliomurske eli murske valmistetaan kalliosta irti räjäytetystä kivestä murskaamalla. Monesti kalliomurske ja sepeli sotketaan keskenään, mutta sepeli on kalliomurskeesta jalostettu tuote, josta tiivistyvä hieno aines eli niin kutsuttu nolla-aines on poistettu seulomalla. Murske tiivistyy paremmin, kun siinä on mukana hieno aines. Näin ollen hienot lajikkeet sopivat paremmin teiden ja piha-aluiden pintamateriaaliksi, sepeli esim. sokkelin viereen tai kapillaarikatkoksi katkaisemaan kosteuden nousun rakennusten alle.

Kastelu ja tiivistys takaa parhaan lopputuloksen. Kalliomurskeen väri vaihtelee tuotantopisteen mukaan.

 

 

KIVITUHKA 0-8 mm

Kivituhka 0-8 mm (KaM 0-8): Kalliosta murskattu kiviaines, jossa on hienoaines mukana. Käytetään tyypillisesti pihojen ja käytävien pintamurskeena. 

Saatavilla myös koossa Kam 0-4 mm.

Pyydä tarjous

Kivituhka 0-8 mm

KALLIOMURSKE 0-16 MM

Kalliomurske 0-16 mm (KaM 0-16): Kalliosta murskattu kiviaines, jossa on hienoaines mukana. Käytetään tyypillisesti parkkipaikkojen ja pihateiden pintamurskeena sekä sorateiden kunnossapitomurskeena. Toisinaan myös pihoilla pintamurkeena. Sopii myös viemäri- ja vesijohtoputkien alle kantavaksi kerrokseksi sekä täyttömateriaaliksi. 

Pyydä tarjous

Kalliomurske 0-16 mm

KALLIOMURSKE 0-32 MM

Kalliomurske 0-32 mm (KaM 0-32): Kalliosta murskattu kiviaines, jossa on hienoaines mukana. Käytetään tyypillisesti katujen ja teiden rakentamisessa ennen pintamursketta. Sopii myös rakennusten ja anturan alle kantavaksi kerrokseksi.

Pyydä tarjous

Kalliomurske 0-32 mm

KALLIOMURSKE 0-56 MM

Kalliomurske 0-56 mm (KaM 0-56): Kalliosta murskattu kiviaines, jossa on hienoaines mukana. Käytetään tyypillisesti katujen ja teiden rakentamisessa. Sopii myös rakennusten ja anturan alle.

Pyydä tarjous

Kalliomurske 0-55 mm

KALLIOMURSKE 0-100 MM

Kalliomurske 0-100 mm (KaM 0-150): Kalliosta murskattu kiviaines, jossa on hienoaines mukana. Käytetään tyypillisesti katujen ja teiden rakentamisessa. Sopii myös rakennusten ja anturan alle.

Saatavilla myös koossa KaM 0-150 mm

Pyydä tarjous

Kalliomurske 0-100 mm

Sepeli 8-16 MM

Sepeli 8-16 mm: Kalliosta murskattu kiviaines, ilman hienoainesta. Käytetään tyypillisesti rakennusten alle kapillaarikatkoon (katkaisee kosteuden nousun) sekä sokkelin ja tukimuurien ympärille.

Pyydä tarjous

Sepeli 8-16 mm

Sepeli 16-32 MM

Sepeli 16-32 mm: Kalliosta murskattu kiviaines, ilman hienoainesta. Käytetään tyypillisesti rakennusten alle kapillaarikatkoon (katkaisee kosteuden nousun) sekä sokkelin ja tukimuurien ympärille.

Pyydä tarjous

Sepeli 16-32 mm

Hiekoitussepeli 4-8 MM

Hiekoitusspeli 4-8 mm: Kalliosta murskattu kiviaines, ilman hienoainesta. Käytetään teiden, katujen ja piha-alueiden hiekoittamiseen. Erinomainen tuote vaativiinkin kohteisiin.

Saatavilla myös koossa 8-14 mm

Pyydä tarjous

Hiekoitussepeli 3-8 mm