Kiviainekset

Kalliomurske eli murske valmistetaan kalliosta irti räjäytetystä kivestä murskaamalla. Monesti kalliomurske ja sepeli sotketaan keskenään, mutta sepeli on kalliomurskeesta jalostettu tuote, josta tiivistyvä hieno aines eli niin kutsuttu nolla-aines on poistettu seulomalla. Murske tiivistyy paremmin, kun siinä on mukana hieno aines. Näin ollen hienot lajikkeet sopivat paremmin teiden ja piha-aluiden pintamateriaaliksi, sepeli esim. sokkelin viereen tai kapillaarikatkoksi katkaisemaan kosteuden nousun rakennusten alle. Kastelu ja tiivistys takaa parhaan lopputuloksen.

Paljonko maksaa kuorma mursketta tai sepeliä? Hinnassa suurta roolia näyttelee kuljetuskustannus. Eli vaikka murskeen hinta on montulla kaikille sama, kuljetusmatka on yksilöllinen. Ja koska esim. Kouvola toimitusalueena on niin iso, ei voida sanoa yhtä hintaa kuormalle mursketta tai sepeliä toimitettuna Kouvolaan, koska kuljetusmatkan ero eri kohteiden välillä voi olla kymmeniä kilometrejä. Kysy siis murskeen ja sepelin hintaa alla olevalla lomakkeella toimitettuna juuri sinun kohteeseesi! 

Ja muistathan, että voit noutaa tavaraa edullisesti myös itse. Klikkaa tästä ja lue lisää!

Kalliomurskeen väri vaihtelee tuotantopisteen mukaan.

KIVITUHKA 0-8 mm

Kivituhka 0-8 mm (KaM 0-8): Kalliosta murskattu kiviaines, jossa on hienoaines mukana. Käytetään tyypillisesti pihojen ja käytävien pintamurskeena. 

Saatavilla myös koossa Kam 0-4 mm.

Pyydä tarjous

Kivituhka 0-8 mm

KALLIOMURSKE 0-16 MM

Kalliomurske 0-16 mm (KaM 0-16): Kalliosta murskattu kiviaines, jossa on hienoaines mukana. Käytetään tyypillisesti parkkipaikkojen ja pihateiden pintamurskeena sekä sorateiden kunnossapitomurskeena. Toisinaan myös pihoilla pintamurkeena. Sopii myös viemäri- ja vesijohtoputkien alle kantavaksi kerrokseksi sekä täyttömateriaaliksi. 

Pyydä tarjous

Kalliomurske 0-16 mm

KALLIOMURSKE 0-32 MM

Kalliomurske 0-32 mm (KaM 0-32): Kalliosta murskattu kiviaines, jossa on hienoaines mukana. Käytetään tyypillisesti katujen ja teiden rakentamisessa ennen pintamursketta. Sopii myös rakennusten ja anturan alle kantavaksi kerrokseksi.

Pyydä tarjous

Kalliomurske 0-32 mm

KALLIOMURSKE 0-56 MM

Kalliomurske 0-56 mm (KaM 0-56): Kalliosta murskattu kiviaines, jossa on hienoaines mukana. Käytetään tyypillisesti katujen ja teiden rakentamisessa. Sopii myös rakennusten ja anturan alle.

Pyydä tarjous

Kalliomurske 0-55 mm

KALLIOMURSKE 0-100 MM

Kalliomurske 0-100 mm (KaM 0-100): Kalliosta murskattu kiviaines, jossa on hienoaines mukana. Käytetään tyypillisesti katujen ja teiden rakentamisessa. Sopii myös rakennusten ja anturan alle.

Saatavilla myös koossa KaM 0-150 mm

Pyydä tarjous

Kalliomurske 0-100 mm

Sepeli 8-16 MM

Sepeli 8-16 mm (KaS 8-16 mm): Kalliosta murskattu kiviaines, ilman hienoainesta. Käytetään tyypillisesti salaojasepelinä rakennusten alle kapillaarikatkoon (katkaisee kosteuden nousun) sekä sokkelin ja tukimuurien ympärille.

Pyydä tarjous

Sepeli 8-16 mm

Sepeli 16-32 MM

Sepeli 16-32 mm (KaS 16-32 mm): Kalliosta murskattu kiviaines, ilman hienoainesta. Käytetään tyypillisesti salaojasepelinä rakennusten alle kapillaarikatkoon (katkaisee kosteuden nousun) sekä sokkelin ja tukimuurien ympärille.

Pyydä tarjous

Sepeli 16-32 mm

Hiekoitussepeli 4-8 MM

Hiekoitusspeli 4-8 mm (KaS 4-8 mm): Kalliosta murskattu kiviaines, ilman hienoainesta. Käytetään teiden, katujen ja piha-alueiden hiekoittamiseen. Erinomainen tuote vaativiinkin kohteisiin.

Saatavilla myös koossa 8-14 mm

Pyydä tarjous

Hiekoitussepeli 3-8 mm