Hiekkalaatikkohiekka 0-8 mm

Hiekkalaatikkohiekka

Käyttökohteet
  • Hiekkalaatikot ja hiekkarannat

Tilaa tuote

Lisätietoa tuotteesta

Luonnonharjusta reakokoon 0-8 mm seulottu fillerimäinen hiekka.

Rakenteensa ansiosta hiekkalaatikkohiekka tiivistyy juuri oikealla tavalla, joten siitä saa loistavia, kasassa pysyviä hiekkakakkuja. Sopii nimensä mukaisesti käytettäväksi hiekkalaatikolla ja hiekkaleikeissä. Myös erinomaista rantahiekkaa hiekkarannalle.

Hiekkalaatikon hiekka olisi hyvä vaihtaa kerran vuodessa.

Tilaaminen

Toimituslaskuri laskee toimituksen hinnan, kun syötät toimitusosoitteen sille varattuun kohtaan. Määrävalikosta voit valita määrät 8 tn, 16 tn, 20 tn (=täysi nuppikuorma) tai 50 tn (=täysi kasettikuorma). Valinnan jälkeen, näet tuotteen hinnan, toimituksen hinnan sekä näiden yhteishinnan.

Valitsemalla seuraava sivu tai toimitustiedot, pääset syöttämään toimitukseen liittyviä tietoja. Mikäli tilauksen voi toimittaa heti, valitse kohta tai mikäli toivot toimitusta jollekin tietylle päivälle, valitse päivä kohdasta toimituspäivämäärä. Mahdollisimman tarkat tiedot etukäteen auttavat kuorman toimituksen suunnittelussa. Kännykällä kuvattu video tai esim. ilmakuvaan merkitty ajoreitti tai kippauspaikka kannattaa lisätä tietoihin. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta tähän, kirjoita ohjeet mahdollisimman tarkkaan kuljettajaa varten. Myös kippauspaikan merkitseminen siinä tapauksessa, jos kukaan ei ole vastaanottamassa tilausta, auttaa oikean paikan löytämisessä. Huomioithan, että toimituspaikkaan tulee olla esteetön pääsy kuorma-autolla.

Muita tuotteitamme