Murske KaM 0-56 mm

Kantava murske

Käyttökohteet
  • Parkkipaikan tai tien jakavat ja kantavat kerrokset
  • Rakennusten ja piha-alueiden jakavat ja kantavat kerrokset

Tilaa tuote

Lisätietoa tuotteesta

Kalliomursketta KaM 0-56 mm käytetään tyypillisesti rakennuksen, piha-alueen, parkkipaikan tai tien jakavissa ja kantavissa kerroksissa. Sopii myös anturan alle. Tuotteen raekoko vaihtelee 0- 56 mm välillä.

Kalliosta louhittua ja murskattua kiviainesta, jossa hienoaines mukana. Kalliomurske ja sepeli eroavat toisistaan siten, että murskeen seassa on hienojakoista tiivistyvää ainesta, joka sepelistä on poistettu.

Kastelu ja tiivistys antaa parhaan lopputuloksen. Tuotteen väri vaihtelee tuotantopisteen mukaan. Ei voida taata tiettyä väriä toimituksessa.

Tilaaminen

Toimituslaskuri laskee toimituksen hinnan, kun syötät toimitusosoitteen sille varattuun kohtaan. Määrävalikosta voit valita määrät 8 tn, 16 tn, 20 tn (=täysi nuppikuorma) tai 50 tn (=täysi kasettikuorma). Valinnan jälkeen, näet tuotteen hinnan, toimituksen hinnan sekä näiden yhteishinnan.

Valitsemalla seuraava sivu tai toimitustiedot, pääset syöttämään toimitukseen liittyviä tietoja. Mikäli tilauksen voi toimittaa heti, valitse kohta tai mikäli toivot toimitusta jollekin tietylle päivälle, valitse päivä kohdasta toimituspäivämäärä. Mahdollisimman tarkat tiedot etukäteen auttavat kuorman toimituksen suunnittelussa. Kännykällä kuvattu video tai esim. ilmakuvaan merkitty ajoreitti tai kippauspaikka kannattaa lisätä tietoihin. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta tähän, kirjoita ohjeet mahdollisimman tarkkaan kuljettajaa varten. Myös kippauspaikan merkitseminen siinä tapauksessa, jos kukaan ei ole vastaanottamassa tilausta, auttaa oikean paikan löytämisessä. Huomioithan, että toimituspaikkaan tulee olla esteetön pääsy kuorma-autolla.

Muita tuotteitamme