Seulottu asennushiekka 0-8 mm

Asennushiekka

Käyttökohteet
  • Laatoitusten ja kivetysten alla
  • Putki- ja kaapeli- sekä styrox asennukset

Tilaa tuote

Lisätietoa tuotteesta

Luonnonharjusta raekokoon 0- 8 mm seulottu hiekka. Sopii käytettäväksi laatoituksissa, putkikaapeli- sekä styrox asennuksissa. Tuotteen raekoko vaihtelee 0-8 mm välillä.

Yleisesti asennushiekkana käytetään nykyisin kivituhkaa KaM 0-8 mm, jonka etuna on se, että tuotteesta jäävän ylimääräisen osan voi hyötykäyttää pintamateriaalina pihalla tai pihapoluilla.

Tilaaminen

Toimituslaskuri laskee toimituksen hinnan, kun syötät toimitusosoitteen sille varattuun kohtaan. Määrävalikosta voit valita määrät 8 tn, 16 tn, 20 tn (=täysi nuppikuorma) tai 50 tn (=täysi kasettikuorma). Valinnan jälkeen, näet tuotteen hinnan, toimituksen hinnan sekä näiden yhteishinnan.

Valitsemalla seuraava sivu tai toimitustiedot, pääset syöttämään toimitukseen liittyviä tietoja. Mikäli tilauksen voi toimittaa heti, valitse kohta tai mikäli toivot toimitusta jollekin tietylle päivälle, valitse päivä kohdasta toimituspäivämäärä. Mahdollisimman tarkat tiedot etukäteen auttavat kuorman toimituksen suunnittelussa. Kännykällä kuvattu video tai esim. ilmakuvaan merkitty ajoreitti tai kippauspaikka kannattaa lisätä tietoihin. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta tähän, kirjoita ohjeet mahdollisimman tarkkaan kuljettajaa varten. Myös kippauspaikan merkitseminen siinä tapauksessa, jos kukaan ei ole vastaanottamassa tilausta, auttaa oikean paikan löytämisessä.

Toimitus

Tuotteen toimitus tapahtuu irtotavarana, kippaamalla auton lavalta kasaksi kohteeseen. Huomioithan, että emme toimita tuotteita suursäkeissä. Toimituspaikkaan tulee olla esteetön pääsy kuorma-autolla.

Muita tuotteitamme