Hiekoitussepeli KaS 3-8 mm

Hallivarastoitu hiekoitussepeli

Käyttökohteet

 

  • Antaa hyvän pidon
  • Piha-alueiden, teiden ja katujen hiekoittamiseen

Tilaa tuote

Lisätietoa tuotteesta

Hallivarastoitu, lumeton hiekoitussepeli KaS 3-8 mm. Käytetään tyypillisesti piha-alueiden, teiden ja katujen hiekoittamiseen. Antaa hyvän pidon. Tuotteen raekoko vaihtelee 3-8 mm välillä.

Kalliosta louhittua ja murskattua kiviainesta, ilman hienoainesta.

Murskeen ja sepelin ero on se, että sepelissä ei ole hienoainesta eli ns. nolla-ainesta mukana. Sepeli ei tiivisty ja kovetu pinnaltaan kuten murskeet. Tuotteen väri vaihtelee tuotantopisteen mukaan.

Tilaaminen

Toimituslaskuri laskee toimituksen hinnan, kun syötät toimitusosoitteen sille varattuun kohtaan. Määrävalikosta voit valita määrät 8 tn, 16 tn, 20 tn (=täysi nuppikuorma) tai 50 tn (=täysi kasettikuorma). Valinnan jälkeen, näet tuotteen hinnan, toimituksen hinnan sekä näiden yhteishinnan.

Valitsemalla seuraava sivu tai toimitustiedot, pääset syöttämään toimitukseen liittyviä tietoja. Mikäli tilauksen voi toimittaa heti, valitse kohta tai mikäli toivot toimitusta jollekin tietylle päivälle, valitse päivä kohdasta toimituspäivämäärä. Mahdollisimman tarkat tiedot etukäteen auttavat kuorman toimituksen suunnittelussa. Kännykällä kuvattu video tai esim. ilmakuvaan merkitty ajoreitti tai kippauspaikka kannattaa lisätä tietoihin. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta tähän, kirjoita ohjeet mahdollisimman tarkkaan kuljettajaa varten. Myös kippauspaikan merkitseminen siinä tapauksessa, jos kukaan ei ole vastaanottamassa tilausta, auttaa oikean paikan löytämisessä. Huomioithan, että toimituspaikkaan tulee olla esteetön pääsy kuorma-autolla.

Muita tuotteitamme