Sepeli KaS 16-32 mm

Salaojasepeli, kapilaarikatko

Käyttökohteet
  • Salaojasepelinä rakennusten sisäpuolisissa täytöissä sekä sokkelien ja tukimuurien ympärillä
  • Koristekivetyksissä pihalla ja puutarhassa

Tilaa tuote

Lisätietoa tuotteesta

Kalliosepeli KaS 16-32 mm käytetään tyypillisesti salaojasepelinä rakennusten alla sekä sokkelien ja tukimuurien ympärillä. Voidaan käyttää myös koristekivetyksissä pihalla ja puutarhassa. Tuotteen raekoko vaihtelee 16-32 mm välillä.

Kalliosta louhittua ja murskattua kiviainesta, ilman hienoainesta. Murskeen ja sepelin ero on se, että sepelissä ei ole hienoainesta eli ns. nolla-ainesta mukana.Sepeli ei tiivisty ja kovetu pinnaltaan kuten murskeet.

Saatavilla kahdessa eri värissä, joko harmaana tai punertavana. Huom! Tällä hetkellä punertavaa tuotetta ei juuri ole saatavilla. Jos valitset ”värillä ei ole väliä” – vaihtoehdon, tuote toimitetaan sinua lähimpänä olevalta ottoalueelta, jolloin väri voi olla myös punertavan ja harmaan sekoitus.

Tilaaminen

Valitse tuotteen väri. Mikäli valitset ”värillä ei ole väliä”, lasketaan toimituskulu toimituspaikkaa lähimpänä olevan ottoalueen mukaan. Toimituslaskuri laskee toimituksen hinnan, kun syötät toimitusosoitteen sille varattuun kohtaan. Määrävalikosta voit valita määrät 8 tn, 16 tn, 20 tn (=täysi nuppikuorma) tai 50 tn (=täysi kasettikuorma). Valinnan jälkeen, näet tuotteen hinnan, toimituksen hinnan sekä näiden yhteishinnan.

Valitsemalla seuraava sivu tai toimitustiedot, pääset syöttämään toimitukseen liittyviä tietoja. Mikäli tilauksen voi toimittaa heti, valitse kohta tai mikäli toivot toimitusta jollekin tietylle päivälle, valitse päivä kohdasta toimituspäivämäärä. Mahdollisimman tarkat tiedot etukäteen auttavat kuorman toimituksen suunnittelussa. Kännykällä kuvattu video tai esim. ilmakuvaan merkitty ajoreitti tai kippauspaikka kannattaa lisätä tietoihin. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta tähän, kirjoita ohjeet mahdollisimman tarkkaan kuljettajaa varten. Myös kippauspaikan merkitseminen siinä tapauksessa, jos kukaan ei ole vastaanottamassa tilausta, auttaa oikean paikan löytämisessä.

Toimitus

Tuotteen toimitus tapahtuu irtotavarana, kippaamalla auton lavalta kasaksi kohteeseen. Huomioithan, että emme toimita tuotteita suursäkeissä. Toimituspaikkaan tulee olla esteetön pääsy kuorma-autolla.

Muita tuotteitamme