Kivituhka KaM 0-8 mm

Pintamurske, asennusmurske

Käyttökohteet
  • Laatoitusten ja kivetysten alle
  • Polkujen, käytävien, pihojen, parkkipaikkojen ja pihateiden pintamurske
  • Putkiasennusten alle

Tilaa tuote

Lisätietoa tuotteesta

Kivituhka KaM 0-8 mm on hienojakoinen, helposti levitettävä materiaali, joka sopii pintakerrokseksi poluille, käytäville, pihoille, parkkipaikoille ja pihateille. Sopii käytettäväksi myös asennushiekkana kivetysten ja laatoitusten alla sekä putkilinjastojen asennuksessa. Tuotteen raekoko vaihtelee 0-8 mm välillä.

Kalliosta louhittua ja murskattua kiviainesta, jossa on hienoaines mukana. Kalliomurske ja sepeli eroavat toisistaan siten, että murskeen seassa on hienojakoista tiivistyvää ainesta, joka sepelistä on poistettu. Kastelu ja tiivistys antaa parhaan lopputuloksen

HUOM! Tällä hetkellä emme voi taata tiettyä väriä toimituksessa, jonka vuoksi vain valinta ”värillä ei ole väliä” on saatavilla. Kun valitset ”värillä ei ole väliä” – vaihtoehdon, tuote toimitetaan sinua lähimpänä olevalta ottoalueelta, jolloin väri voi olla harmahtava tai myös punertavan ja harmaan sekoitus, koska kallion väri elää tällä hetkellä molemmilla ottoalueilla.

Tilaaminen

Valitse tuotteen väri. HUOM! Tällä hetkellä emme voi taata tiettyä väriä toimituksessa, jonka vuoksi vain valinta ”värillä ei ole väliä” on saatavilla. Toimituslaskuri laskee toimituksen hinnan, kun syötät toimitusosoitteen sille varattuun kohtaan. Määrävalikosta voit valita määrät 8 tn, 16 tn, 20 tn (=täysi nuppikuorma) tai 50 tn (=täysi kasettikuorma). Valinnan jälkeen, näet tuotteen hinnan, toimituksen hinnan sekä näiden yhteishinnan.

Valitsemalla seuraava sivu tai toimitustiedot, pääset syöttämään toimitukseen liittyviä tietoja. Mikäli tilauksen voi toimittaa heti, valitse kohta tai mikäli toivot toimitusta jollekin tietylle päivälle, valitse päivä kohdasta toimituspäivämäärä. Mahdollisimman tarkat tiedot etukäteen auttavat kuorman toimituksen suunnittelussa. Kännykällä kuvattu video tai esim. ilmakuvaan merkitty ajoreitti tai kippauspaikka kannattaa lisätä tietoihin. Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta tähän, kirjoita ohjeet mahdollisimman tarkkaan kuljettajaa varten. Myös kippauspaikan merkitseminen siinä tapauksessa, jos kukaan ei ole vastaanottamassa tilausta, auttaa oikean paikan löytämisessä.

Toimitus

Tuotteen toimitus tapahtuu irtotavarana, kippaamalla auton lavalta kasaksi kohteeseen. Joissain laaduissa myös ns. matonveto kohteessa on mahdollista. Mainitsethan tästä tilauksen yhteydessä. Huomioithan, että emme toimita tuotteita suursäkeissä. Toimituspaikkaan tulee olla esteetön pääsy kuorma-autolla.

Muita tuotteitamme